Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@06:50:59 GMT

ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان غیر حضوری شد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۷۹۹۹

ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان غیر حضوری شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، در پی اطلاع‌رسانی‌های گسترده و فراهم شدن امکانات و مقدمات فنی مورد نیاز، تمامی مراحل فرایند ارسال لیست حق بیمه کارفرمایان و پرداخت حق بیمه که پیش از این در سامانه "سمت" با آدرس- samt.tamin.ir - انجام می‌شد، از ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۱ به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی – es.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

tamin.ir– انتقال یافت.

براساس این گزارش، پروژه هوشمندسازی سازمان تأمین‌اجتماعی که یکی از راهبردهای اجرایی تحقق اهداف کلان اعلام شده از سوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی مشتمل بر "تحول، عدالت و اعتماد" است، اقدامی فراتر از حذف کاغذ در سازمان تأمین‌اجتماعی و مبادلات و تعاملات این سازمان با گروه‌های مختلف مخاطبان از جمله کارفرمایان و بیمه‌شدگان است و با اجرای کامل فازهای بعدی این پروژه، ضمن تسهیل‌گری در ارائه خدمات بیمه‌ای و فراهم شدن امکان کنترل و نظارت دقیق هم برای سازمان تأمین‌اجتماعی و هم برای کارفرمایان، بسترهای لازم برای پاسخگویی مناسب به نیازهای مختلف مخاطبان و ذی‌نفعان نیز فراهم خواهد شد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی در این زمینه گفت: هوشمندسازی در حوزه فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی، کلید تحقق اهداف تببین‌شده توسط مدیرعامل سازمان در دولت جدید با عنوان «تحول، عدالت، اعتماد» است. تسهیل‌گری و کاهش مراجعات، کنترل، نظارت و صیانت از حقوق ذی‌نفعان، شفافیت در عملکرد و یکپارچگی سامانه‌ها و همچنین تعامل و پاسخگویی مناسب به مخاطبان، دستاورد این هوشمندسازی است.

سید عبدالله حسینیان افزود: در اجرای پروژه هوشمندسازی سازمان تأمین‌اجتماعی، از چند ماه پیش، انتقال درگاه ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان از سامانه قدیمی "سمت" که در سال‌های پیش و با تکنولوژی قدیمی آن زمان برای دریافت لیست‌های حق بیمه کارفرمایان طراحی شده بود، به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان، در دستور کار قرار گرفت.

وی مهم‌ترین دلایل انتقال این درگاه به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی را شامل یکپارچه‌سازی درگاه‌های ارائه خدمت تأمین‌اجتماعی، افزایش رضایتمندی مخاطبان، تسهیل دریافت خدمات آتی، کاهش مراجعات به شعب یا کارگزاری‌ها، حذف تدریجی سامانه‌های قدیمی و ارتقای سطح امنیتی و همچنین تکمیل بانک اطلاعات کارفرمایان و کارگاه‌ها به‌منظور شناسایی و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر اعلام کرد و افزود: با انتقال این درگاه به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری تأمین‌اجتماعی، ضمن فراهم شدن امکان تعامل مطلوب با سایر دستگاه‌ها مانند اتاق بازرگانی و ثبت شرکت‌ها از طریق وب سرویس، امکان هوشمندسازی لیست‌های بیمه و جلوگیری از ارائه لیست‌های من‌غیرحق و سوءاستفاده‌های احتمالی نیز مهیا می‌شود و مشکلات مربوط به دریافت نکردن یا تأخیر در دریافت ابلاغ‌های کارگاهی نیز مرتفع شده و از موارد اعتراض‌های احتمالی بعدی ناشی از دریافت نشدن ابلاغ‌ها جلوگیری می‌شود.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات تأمین‌اجتماعی، اجرای موفقیت‌آمیز این پروژه را گامی بلند در مسیر آماده‌سازی مقدمات پیاده‌سازی لیست مشترک بیمه و مالیات اعلام کرد و گفت: فراهم شدن بسترهای پیاده‌سازی بیمه متمرکز، بهبود شرایط تخصیص منابع زیرساختی و همچنین کاهش اختلالات سیستمی، از دستاوردهای انتقال درگاه ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری است. در گذشته و به علت برخی ضعف‌های سامانه قدیمی، سازمان تأمین‌اجتماعی و نیز کارفرمایان، گاهی در روزهای پایانی ماه با مشکل قطعی و کندی سیستم‌ها مواجه می‌شدند که با راه‌اندازی سامانه جدید، در روزهای پایانی اردیبهشت، بدون لحظه‌ای کندی یا قطعی، به رکورد دریافت بیش از ۱۲۷ هزار لیست روزانه دست یافتیم. همچنین در ساعاتی از روزهای پایانی اردیبهشت ماه، از مرز ثبت ۳۵۰ لیست در دقیقه عبور کردیم که این اعداد بسیار ارزشمند بوده و به‌عنوان رکوردهای فنی، قابل ثبت در کارنامه عملیاتی سازمان تأمین اجتماعی خواهند بود.

حسینیان با بیان اینکه با این انتقال موفق، نقطه‌عطفی در تاریخچه فعالیت‌های فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی ثبت شد، اظهار داشت: اجرای موفق چنین پروژه مهمی که بزرگ‌ترین فرآیند عملیاتی سازمان تأمین‌اجتماعی را در دل خود دارد، بدون تأمین زیرساخت‌های مناسب و طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌ها و سامانه‌های پیچیده و به‌روز، میسر نبود. با وجود مشکلات ناشی از تحریم‌ها و دشواری تأمین برخی تجهیزات، متخصصان داخلی سازمان تأمین‌اجتماعی با تلاش خود موفق به بهبود و اصلاح شرایط به نحو مطلوب شدند.

کد خبر 5497233 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی حق بیمه کارفرما بیمه شدگان شهرداری تهران شورای شهر تهران میراث فرهنگی آلودگی هوا علیرضا زاکانی سازمان محیط زیست احتکار حقوق سربازان سربازی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر تهران کمیته امداد امام خمینی جلال ملکی صندوق بازنشستگی کشوری سازمان تأمین اجتماعی حق بیمه کارفرمایان پرداخت حق بیمه فناوری اطلاعات ارسال لیست فراهم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه نویسی الکترونیکی را تشریح کرد.

  مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ارایه خدمات در زمان قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند. همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شده می‌تواند از طریق سامانه شهروندی اقدام به پرینت نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن پرینت نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می باشد؛ بنابراین در صورتی که وجود نسخه الکترونیک و عدم دریافت خدمت از مراکز دیگر، برای کارشناسان اداره کل محرز شود، می بایست همکاری لازم را برای اطمینان بخشی به مراکز و پذیرش نسخه انجام دهد.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت کلیه اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می نماید. لذا در این موارد ضروری است قیمت گذاری نسخه کاغذی انجام و نسخ کاغذی در انتهای دوره به اداره کل ارسال شود.

رضایی با اشاره به اینکه ضروری است ادارات کل استانی با استقرار موقت کارشناسان و یا افزایش تعداد کارشناسان در داروخانه‌های منتخب و ویژه (در کلیه ساعت فعالیت داروخانه – اداری و غیر اداری)، از ارائه خدمت به بیمه شدگان اطمینان حاصل نمایند، اظهار داشت: در ارسال لیست نسخ داروئی و ثبت متمم در سامانه لزومی به تفکیک سهم یارانه ارزی از سهم سازمان نمی باشد و مبالغ بصورت یکجا قابل ثبت است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است.

وی ادامه داد: ادارات کل استانی ترتیبی اتخاذ نمایند تا ارائه داروهای اسپینرازا، ریسدیپلام و امیسیزوماب به بیمه شدگان هدف برابر فهرست ارسال شده و سهمیه داروئی، در زمان دریافت دارو، دچار اختلال نشود. بگونه‌ای که در صورت قطع سامانه، پس از برقراری ارتباط نسبت به ثبت اطلاعات نسخ مذکور در سامانه توسط پزشکان و مراکز ذیربط اقدامات لازم صورت پذیرد.

رضایی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی داروهایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محدودیت پذیرش نسخ کاغذی به میزان ۲۰ درصد نسخ در زمان اختلال سامانه لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد